Itt találod állandó programjaink listáját napi bontásban

A programokra kattintva elolvashatod a részletes tájékoztatókat

Programokkal és terembérléssel kapcsolatban érdeklődni a vilagcsucsok@gmail.com címen lehet!

17:30 'Bless You Gym - Bomba formába hoz!' alakformáló és tartásjavító edzés
18:00 Subbuteo gombfoci klub

SubbuteoGombfoci klub, melyhez minden eszközt a szervező biztosít. A subbuteot azoknak ajánljuk, akik szeretik a focit, és szeretnék kedvenc csapatukat saját maguk irányítani. Valamint azoknak is, akik fejleszteni szeretnék a kézügyességüket, valamint a stratégiai érzéküket. Résztvevők osztoznak a terembérleti díjon

19:30 Örömzenélés Hétfőnként a Világcsücsökben

ÖRÖMZENÉLÉS HÉTFŐNKÉNT 18.30-19.30-IG A VILÁGCSÜCSÖKBEN!

Az ÖRÖMZENÉLÉSHEZ nincs szükséged előzetes zenei ismeretekre, elég az is, ha csak a két kezed összeütöd. Zenélhetsz egyedül is, de csoportban még jobb! A ritmus, az ének, a hangadás velünk születik. Az életünk része. Mindenhol ott van: a kisbabák gőgicsélésében, a tapsban, az először még céltalan ütögetésben. Hangot hallatni és hangot kiadni ÖRÖM. Felnőttként is átélhetjük ezt az élményt!  Szeretettel várlak, ha szereted a ritmust, ha szeretnél kipróbálni különböző ritmushangszereket, ha szívesen kipróbálnád, hogy HOGYAN LESZ A KÁOSZBÓL HARMÓNIA. Nagyon sok hangszer közül választhatsz helyben, de ha szeretnéd, hozd magaddal a saját kedvencedet! KÖZÖS ÉLMÉNYT TEREMTÜNK, AMI OTT ÉS AKKOR SZÜLETIK MEG.   A ZENE GYÓGYÍT, HARMÓNIÁBA HOZ ÉS FELTÖLT ENERGIÁVAL. GYERE ÉS PRÓBÁLD KI!

Pirbus Ernő okleveles személyközpontú terapeuta

Bejelentkezés: 06-20-4956225 telefonszámon, előző napokon 17-19 között.

Az Örömzenélés után kártyás beszélgetés lehetőség.

 

19:30 ABADÁ-Capoeira

CAPOEIRAA capoeira brazil eredetű hagyomány, a harcművészet és a tánc keveréke, ugyanakkor egy hobbi is, ahol sok új embert ismerhettek meg. Az edzések keretében élvezheted a harcot, táncot, zenélést és éneklést is, hiszen ez mind része a capoeirának. Havi fix díj.

Jelentkezés: Marosi Péter 06-30-268-6892 vagy marosipet@gmail.com

facebook: ABADÁ-Capoeira Budapest

http://www.abadacapoeira.hu/

17:00-20:00 Angol nyelvi társalgási klub (Közösségi tér)

2aNGOL_NYELVKLUB Várjuk azokat az angol nyelvet kedvelőket, akik a klub keretében szeretnék fenntartani és fejleszteni meglévő nyelvtudásukat. A klub nincs tudásszinthez kötve. Előzetes jelentkezésre nincs szükség.

17:00-20:00 Deutschsprachiger Klub - Német nyelvi társalgási klub

2NÉMET_NYELVKLUBMöchtest du auf Deutsch plaudern? Wir erwarten dich in unserem Klub. Komm einfach jeden Mittwoch um 17.00 Uhr!

Várjuk azokat a német nyelvet kedvelőket, akik a klub keretében szeretnék fenntartani és fejleszteni meglévő nyelvtudásukat. A klub nincs tudásszinthez kötve.

Előzetes jelentkezésre nincs szükség.

18:00 Ezoterikus klub hetente: Árkádia Spirituális Kör

Árkádia Spirituális Kör

Az életet, a létezést a transzcendens (a nem látható, de az anyagot irányító, mozgató erőoldaláról is megérteni kívánó, kereső szellemtestvéreinknek, embertársainknak ajánljuk. Egy foglalkozás kb. 2 óra, melyen egy-egy eszme, élethelyzet, filozófia kerül kibontásra,megértésre, megtapasztalásra, pl.: szeretet, halál, béke stb. Ezután a szellemi vezető (Villás Béla) üzenetének felolvasása történik a témáról, majd a szellemi vezető (Villás Béla) általösszeállított gyakorlat következik, melyen keresztül megélhető, megérthető az este témája.Ezután a levezető neofita, mester áldásával ér véget a kör összejövetele.

 

 

 

 

 

19:00-21:30 Club Italiano - Olasz nyelvi társalgási klub

2OLASZ_NYELVKLUBMercoledi CLUB ITALIANO dalle h. 19.30 alle 21.30

SIETE i BENVENUTI

Várjuk azokat az olasz nyelvet kedvelőket, akik a klub keretében szeretnék fenntartani és fejleszteni meglévő nyelvtudásukat. A klub nincs tudásszinthez kötve.

Előzetes jelentkezésre nincs szükség.

19:30 ABADÁ-Capoeira

CAPOEIRAA capoeira brazil eredetű hagyomány, a harcművészet és a tánc keveréke, ugyanakkor egy hobbi is, ahol sok új embert ismerhettek meg. Az edzések keretében élvezheted a harcot, táncot, zenélést és éneklést is, hiszen ez mind része a capoeirának. Havi fix díj.

Jelentkezés: Marosi Péter 06-30-268-6892 vagy marosipet@gmail.com

Info:

facebook: ABADÁ-Capoeira Budapest

http://www.abadacapoeira.hu/

18:00 - 22:00 Polyglot

Nyelvi klub, ahol változó számú és féle nyelven társalognak egymással. Kívülről szemlélve kisebb „bábeli zűrzavar”. Ha szeretnél te is nyelveket gyakorolni, térj be hozzánk!

19:30 Asztali jégkorong klub

asztalihokiAsztali jégkorong klub minden hónap 1. szerda!!!

 

Érdeklődni: Bobák László 06-30-992-4336

vagy a bodicsekklub@gmail.com e-mail címre

17:30 Képzőművész festő klub (kéthetente)

4FESTŐKLUBÖrömfestés olajfestékkel. A vezető támogatást nyújt, de alapvetően önálló alkotó klub. A szervező biztosítja az ecseteket és olajfestéket.

 

18:00 'Bless You Gym - Bomba formába hoz!' alakformáló és tartásjavító edzés