Ezen az oldalon időszakos programjainkról olvashatsz

REIKI Tanfolyamok

EGYETEMES REIKI

 

Mi az a Reiki?

A Reiki egy csodálatos és egyszerű spirituális személyiségfejlesztő módszer, lelki gyakorlat. Arra alapul, hogy a kezed mindig kéznél van, melyen keresztül – az avatást követően – az egyetemes isteni életenergia (Reiki) áramlik. A Reikinek nincsenek korlátai, szabályai, egyet kér csupán: használd minél többet magadra, környezetedre. Alkalmazásával közelebb kerülsz az Egységhez (Istenhez), nagyobb tudatosságot hoz. A Reikit alkalmazva lassan feloldódik minden blokk, gát, probléma, betegség, azaz minden diszharmónia, és létrejön a harmónia testedben, lelkedben, életed minden szintjén és területén.

Érdeklődni és jelentkezni a +36-30-928-2551 telefonszámon lehet

A REIKI keretein belül elvégezhető további lelki gyakorlatok:

 

– Nevem és születési számom életem kulcsa

– Csakraterápia

– Tudatos álom

– Radiesztézia

– Elhalt lelkek hazasegítése

– Gyermek Reiki

 

Bless You Gym - Bomba Formába hoz!

 

  Bomba  formába  hoz!

 

 

Karcsú derék, feszes izmok, csinos lábak, no meg jókedv és egészség – mindez rövid időn belül! Ez a Bless You Gym alakformáló és tartásjavító edzés eredménye.

 

A hatásos edzésprogram arányosan és sokoldalúan formálja a női test izmait, növeli az erőnlétet, jókedvre derít, segít az egészség megőrzésében. Ettől biztosan még vonzóbb és magabiztosabb   leszel! Az elérés titka a rendszeresség, a kitartás és az egyedien összeállított változatos, élvezetes, színvonalas zenés gimnasztikai mozgásanyag.

 

SZUPER  GYAKORLATOK

 Az 55 perces órák különböző stílusú és ritmusú zeneszámokra szerkesztett „zumbás” bemelegítő gyakorlatokkal kezdődnek, majd változó intenzitású és erősségű kondicionáló, az izmok feszességét fokozó gyakorlatsorokkal folytatódnak (kb.40perc).           A zónaerősítés a női test főbb izomcsoportjaira irányul lényege, hogy egy izomcsoporttal, pl. hasizom 8-10 percet foglalkozunk folyamatosan, intenzíven és utána áttérünk egy  másik  izomcsoport megdolgoztatására pl. combizom.  A nyújtásról sem feledkezünk meg. A kombinációk közben és az óra végén nyújtó-lazító gyakorlatok frissítik fel az egyes izomcsoportokat, ízületeket.

 

 

ÍGY  FOG AZ ALAKOD FORMÁLÓDNI

Ez a változó dinamikájú, a csoport kívánalmainak megfelelő intenzitású torna hatékonyan égeti a zsírt, erősíti az izmokat és javítja az állóképességet. Ajánljuk mindenkinek: kezdőnek, haladónak és profiknak, fiatalnak és idősnek, annak, aki szeretné megőrizni csinos alakját, fiatalos erejét, illetve aki meg szeretne szabadulni felesleges kilóitól.

 

 

ŐK  SEGÍTENEK  NEKED 

Kiválóan képzett, felkészült oktatók vezetik a órákat, torna közben akár egyénre szabottan is adnak tanácsot. Oktatóink vidámak, lelkesek, mindenkit arra ösztönöznek, hogy a gyakorlatokat szépen, sok energiát belefektetve végezze. Hiszen csak így lesz meg a várva várt eredmény!

 

 

 

TÜKRÖS  TEREM

 csoportos órákon  zokniban vagy tornapapucsban, könnyű, jól szellőző sportruhában, hatalmas tükrök előtt kellemes hangulatban formáljuk az alakunkat. Olykor súlyzót, labdát és gumiszalagot is használunk, hogy még színesebb legyen az óra.

 

Érdeklődhetsz: 30-321-54-74-es telefonszámon